A bináris kereskedés vélemények eltérőek. Sokan próbálták már leírni, hogy hogyan lehet biztos módon pénz keresni. Sokan arra esküdtek, hogy részvényekkel érdemes kereskedni, azokat évtizedekre megvenni és nem nyúlni hozzájuk. Sokan úgy gondolták, hogy ipari kötvények havonta bróker segítségével való értékesítése nem lehet rossz ötlet. Néhányan viszont teljes mértékben máshogy gondolkodtak. A Bináris Mentor – www.binarismentor.com egy egészen új, forradalmi és működő ötlettel állt elő.

Bináris kereskedés vélemények

Miért ne lehetne sokkal könnyebben pénzt keresni opció kereskedéssel? Miért ne lehetne mindenféle stressztől mentesen, komolyabb speciális tudás, ill. ügyesség nélkül pénzt keresni? Miért ne lehetne kihasználni, hogy egy bizonyos időintervallum empirikus elemzései segítségével előre jelezhetjük akár egy évre előre, hogy mely árfolyamok hogyan fognak mozogni, és mely árfolyamokkal nem érdemes foglalkoznunk opciós szinten.

Bináris opciós stratégiák

Hogy az opciós stratégiánkat helyesen építhessük fel, a fent említett empirikus elemzéseinket kell előkészítenünk. Először is szükségünk lesz egy olyan alaptőkére, melyet analitikánk elején el kell veszítenünk, hogy ezáltal olyan információk birtokába kerülhessünk, melyek aztán elvezethetnek ahhoz, hogy sok-sok pénzt kereshessünk könnyen, gyorsan, egyszerűen. El kell veszítenünk a pénzünket, még pedig nem akárhogy: egyetlen árfolyamra kell úgymond fogadnunk bináris opciókkal, tízszer az Bináris opciós stratégiákárfolyamának növekedésére tízszer annak csökkenésére, természetesen fel kell jegyeznünk mindegyik kimenetel eredményét. Nyilván előfordulhat, hogy sikerül így is pénzt keresnünk, de így lesz a lehető legkisebb a valószínűsége, hogy eltaláljuk a megfelelő irányt.

Így viszont nem csak rendkívül könnyen gyűjthetünk adatokat az árfolyamokról, hanem magát a piacot is igen könnyen befolyásolhatjuk. Hiszen ismerjük Jan Kocigali szabályát, miszerint 10-10 ellentétes felrakás esetén ismerhetjük meg legkönnyebben kereskedésünk színhelyének kiválasztott pénzügyi piacot. Ez a példa azon alapszik, hogyha ellátogatunk egy valóságos piacra, ott is általában 10-10 licitálás egyik és másik gyümölcsösnél olyan hatást vált ki, amelyre legtöbben nem számítanánk: egymás ellen kezdenek el licitálni maguk a boltosok.Ezt a jelenséget magyarázza a https://www.binarismentor.com/ a legnagyobb magyar bináris kereskedéssel foglalkozó weboldal.

Az online pénzkeresés pszichológiája

bináris kereskedés véleményekBizonyára sokszor olvashattunk különböző megközelítésekről a gyors pénzkeresési módok pszichológiájával kapcsolatban. Egyértelműnek tűnik rendkívül sok, a szakmában jártas ember számára, hogy nem mehetünk el egy tény mellett. Egy olyan tényt kell kiemelnünk, melyre nem csupán egy-egy kutatás világított rá, hanem kutatások tömkelege vázolhatta fel azt a tényanyagot, amely aztán egyértelműsítette: szeretünk pénzt keresni, és még inkább fanatizálhatóvá válunk gyors pénzkeresési lehetőségek felismerésekor. Gyors pénzkeresési lehetőségek közül természetesen az opciós, azon belül pedig a bináris opciókkal való kereskedést kell kiemelnünk.

Abban az esetben, amikor e fajta kereskedési módra adjuk fejünket, olyan kémiai, fiziológiai és más élettani folyamatok mennek végbe a szervezetünkben, amelyek teljes mértékben kimutathatóak, logikájuk visszakövethető, ill. bizonyos tudatmódosító szerek hatásával összekapcsolhatóak. Mikor hirtelen nagy mennyiségű pénz sorsáról kell döntenünk, és döntésünk egy olyan kimenetelnek a mozgatórugója, amely tényleges nyerési érzetet nyújt számunkra, agyunkban eufórikus állapot uralkodik el. Olyan érzés ez, mint mikor egy átmulatott éjszaka végén meghalljuk kedvenc számunkat a dj lejátszási listáján, vagy mikor szerelmünkkel sétálunk a naplementében, mikor megkapjuk első ötösünket az egyetemen vagy mikor bináris opciós kereskedés közben milliókat nyerhetünk csak és kizárólag azért, mert jól tippeltük meg, hogy fel vagy lefelé fog elmozdul egy adott időintervallum után az árfolyamunk.

Az árfolyamok változása

businessSokan úgy gondolnák, hogy amikor pozitív híreket hallunk mindenhonnan, az árfolyamok is pozitív irányba, azaz felfelé mennek. Ez nem igaz! Fontos megértenünk, hogy amennyiben rendkívül sok ember arra az elhatározásra jut, hogy pozitív hírek hallatára bizonyára pozitívan fognak majd viselkedni a piacok is. Abban az esetben viszont, amikor már egy határ fölött, iszonyatos mennyiségű egyforma információ érkezik egy pénzügyi piacra, az megszűnik logikusan működni és lefagy, majd ellentétesen kezd el viselkedni a megszokottól ameddig le nem csökken a létszáma az egy azon irányban gondolkozó kereskedőknek.

Így kimondható az az összefüggés, hogy amennyiben a politikai és a gazdasági hírek mind pozitívak vagy mind negatívak, ellentétesen kell gondolkodnunk a bináris opciós árfolyamváltozásoknál, és így kell meghatároznunk a kimenetelüket, tehát a tőkeáttételes kereskedés megvalósul. Éppen ezért ha valamilyen információ birtokában vagyunk úgy kell kezelnünk, mint egy ékszerdobozt, ami igen sokat ér.