Empirikus elemzésekkel a bináris opciókról

Sokan próbálták már leírni, hogy hogyan lehet biztos módon pénz keresni. Sokan arra esküdtek, hogy részvényekkel érdemes kereskedni, azokat évtizedekre megvenni és nem nyúlni hozzájuk. Sokan úgy gondolták, hogy ipari kötvények havonta bróker segítségével való értékesítése nem lehet rossz ötlet. Néhányan viszont teljes mértékben máshogy gondolkodtak. A Bináris Mentor – www.binarismentor.com egy egészen új, forradalmi és működő ötlettel állt elő.

Opportunity1

Miért ne lehetne sokkal könnyebben pénzt keresni opció kereskedéssel? Miért nem lehetne mindenféle stressztől mentesen, komolyabb speciális tudás, ill. ügyesség nélkül pénzt keresni? Miért ne lehetne kihasználni, hogy egy bizonyos időintervallum empirikus elemzései segítségével előre jelezhetjük akár egy évre előre, hogy mely árfolyamok hogyan fognak mozogni, és mely árfolyamokkal nem érdemes foglalkoznunk opciós szinten.

Hogy az opciós stratégiánkat helyesen építhessük fel, a fent említett empirikus elemzéseinket kell előkészítenünk. Először is szükségünk lesz egy olyan alaptőkére, melyet analitikánk elején el kell veszítenünk, hogy ezáltal olyan információk birtokába kerülhessünk, melyek aztán elvezethetnek ahhoz, hogy sok-sok pénzt kereshessünk könnyen, gyorsan, egyszerűen. Ezt a jelenséget magyarázza a http://www.binarismentor.com/ a legnagyobb magyar bináris kereskedéssel foglalkozó weboldal.

Accounting-Papers-1024x682

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

All rights reserved © CserkoTrade – Üdvözöljük honlapunkon!

Powered by WordPress

Theme by SEOS