Az idegen nyelvismeret napjainkban nélkülözhetetlen, hiszen legyen szó akár munkavállalásról, akár a diploma megszerzéséről, előnyeit számos területen kihasználhatjuk. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor nem bizonyul elegendőnek az iskolában megszerzett tudás, hanem tapasztalat és szakirányú gyakorlat is szükségesek a boldoguláshoz. Ilyenkor jutnak szerephez a fordítóirodák Budapest területén. De mégis mi alapján érdemes választani közülük? Melyek azok a szolgáltatások, amelyek iránt a legtöbben érdeklődnek? Miről lehet tudni, hogy valóban megbízható szolgáltatóval van dolgunk, amely lelkiismeretes és területükön profinak számító szakemberekkel áll rendelkezésre? Cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

Szakfordítók a prémium színvonal szolgálatában

Az üzleti életben, a termékgyártás- és értékesítés során a hazai cégek gyakran nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek. Ilyenkor nem csak a kapcsolattartás, az üzleti levelezés és a szerződéskötés területén nagyon fontos, hogy a partnerek szakmailag megértsék egymást. A különféle dokumentumok, mint például a használati útmutatók, leírások, biztonsági előírások fordítása vagy egy cégkivonat hiteles fordítása is szükségessé teszik a maximális hozzáértést. A fordítóirodák Budapesten rendszerint kínálnak szakfordítási lehetőséget, ám nagyon nem mindegy, hogy azt milyen szakember végzi.

Teljes körű lektorálás

A gyakran jogi, műszaki, orvosi kifejezéseket tartalmazó szövegek fordításához arra is szükség van, hogy a területen otthonosan mozogjon a fordító, ugyanis csak így várható el tőle a szakmai kifejezések, szóhasználat pontos alkalmazása. Az E-Word fordítóiroda kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy szakfordítói területük specialistáinak számítsanak, akik nem csak nyelvismeretüknél, de szakmai képzettségüknél fogva is teljes biztonsággal ültessék át a szöveget egyik nyelvről a másikra.

Dokumentumok fordítása rövid határidővel

A pályázati források megszerzése sokszor nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a cég fejlődni, új piaci réseket betölteni tudjon. Mivel a pályázatokat gyakran idegen nyelven is be kell nyújtani, ezért a profi fordítás ilyenkor kiemelt  fordítás budapestenszerephez jut. A szűkösre szabott határidők tartása legalább olyan lényeges, mint a minden tekintetben profi, szakmaiságot sem nélkülöző szövegfordítás. Az E-Word fordítóiroda munkatársai arról is gondoskodnak igény szerint, hogy a dokumentumok a kívánt formában készüljenek el, lektorálással is téve a kifogástalan végeredmény érdekében. A gyorsaság nem csak az üzleti életben lényeges, hanem akkor is, ha személyes dokumentumok fordítása válik aktuálissá. Munkavállalás, ügyintézés terén a végzettséget igazoló bizonyítványok, az erkölcsi bizonyítvány vagy az anyakönyvi kivonat nélkülözhetetlenek a célnyelven, melyek fordítását a fordítóirodák Budapesten gond nélkül elvégzik.

Teljes körű lektorálás a   megbízhatóságért

Már rendelkezik egy elkészült dokumentummal, de kétséges annak hitelessége? Úgy kívánja beadni pályázatát, önéletrajzát vagy elküldeni üzleti megkereséseit, hogy azokat még egyszer átnézi egy lektor? Az E-Word fordítóiroda fordított dokumentumok lektorálása terén is remek választásnak bizonyul, hiszen szakemberei pontosítják az esetleges nyelvi tévedéseket, elkerülve ezzel az olyan problémákat, amelyeknek akár jogi következményeik is lehetnek.

Fordítóiroda Budapest városában

Az online jelenlét rendkívül fontos ahhoz, hogy az értékesíteni kívánt termékek, szolgáltatások valóban eljussanak a potenciális érdeklődőkhöz. Ma már aligha képzelhetünk el olyan céget, amely ne rendelkezne saját weboldallal. A termékek vagy a megcélozni kívántak köre egyaránt szükségessé tehetik, hogy a portál idegen nyelveken is fordítóiroda budapestelérhető legyen. Ilyenkor előzetes felmérést követően készül el a célnyelvre fordítás, odafigyelve a stílusra, a lokalizációnak, környezetnek megfelelő szövegek megírására. Az E-Word Budapest fordítóiroda minőségbiztosítás keretein belül a célnyelvet anyanyelvüknek tudó személyeket is bevonnak a weboldal fordításába, akik felhívják a figyelmet arra, ha például a kulturális normáknak nem felel meg az elkészült munka. A fordítóiroda munkatársai így ennek tudatában módosíthatják a szükséges részeket, megcélozva a kifogástalan végeredményt.

E-Word Fordítóiroda
Budapest, Pasaréti út 122–124. B, 1026
(06 1) 200 7593